Indmeldelse og udmeldelse

En indmeldelse af en elev på Sankt Ansgars Skole begynder med en mail til vores skolesekretær, Kristina Murphy på sekretaer@ansgarsskole.dk.

Herefter vil du/I blive inviteret til en samtale med skoleleder Kirsten Poulsen, hvor jeres og skolens forventninger til skolestart- og liv drøftes. I får mulighed for at se skolen og dens faciliteter, til at stille spørgsmål og høre meget mere om skolen, dens værdigrundlag, pædagogiske og didaktiske tilgange og hverdagen her i hjertet af Nørrebro.

Er I interesserede i at få jeres barn skrevet op til at begynde i 0. klasse i et kommende skoleår, tager vi imod indmeldelser, fra barnet er født. Vi optager også løbende elever på senere klassetrin.

I er naturligvis også meget velkomne til at kontakte skolen med spørgsmål forud for en eventuel samtale. Brug også her mailadressen sekretaer@ansgarsskole.dk

Ønsker du at udmelde dit barn skal det ske skriftligt til skolelederen og der er en måneds opsigelse. Ved evt. udmeldelse er det vigtigt at være i dialog med klasselæreren der sammen med jer tilrettelægger afslutningen på skoleforløbet.

Skolepenge kr. 1325,- pr. måned i 11 måneder for 1. barn.

2. barn kr. 1025,-.

3. barn kr. 725,-.

4. barn er gratis.

SFO kr. 1025,- pr. måned i 11 måneder.

Ferieplan

Ferieplan for skoleåret 2016-2017

Ferieplan for skoleåret 2017-2018

Skemaer

Skoleskemaer for skoleåret 2015-2016

Tilmelding til betalingsservice

Betaling af skolepenge kan gøres via betalingsservice.

Betalingsservice online tilmelding

Ungdomsuddannelsesvejledningen (UU-vejledning)

Sankt Ansgars Skole er tilknyttet den kommunale ungdomsudannelsesvejledning i København. Det betyder bl.a. at skolen har tilknyttet en fast ungdomsuddannelsesvejleder (UU-vejleder), der har til opgave at hjælpe og vejlede eleverne i udskolingen i forbindelse med valg af ungdomsuddannelse, når de er færdige med at gå på Sankt Ansgars Skole. UU-vejlederen tager sig bl.a. også af brobygning og erhvervspraktik.

UU-vejledningens hjemmeside: http://www.uu.kk.dk/

Polsk modersmålsundervisning

Zgłoszenie ucznia na naukę języka polskiego w gminie Kopenhaga

Karaktergennemsnit

Sankt Ansgars Skole gør opmærksom på, at karaktergennemsnittet ikke som sådan fortæller noget objektivt om kvaliteten af en skoles undervisning. Der er ofte store udsving i karaktererne fra år til år, ligesom gennemsnittet ikke fortæller, om alle elever har været til prøve. På Sankt Ansgars Skole går alle elever til prøve i 9. klasse. Karaktergennemsnittet er baseret på 7-trins-skalaen.

Sankt Ansgars Skoles karaktergennemsnit for 2013

Sankt Ansgars Skoles karaktergennemsnit for 2014

Sankt Ansgars Skoles karaktergennemsnit for 2015

Sankt Ansgars Skoles karaktergennemsnit for 2016

Sankt Ansgars Skoles karaktergennemsnit for 2017

Tilsyn & selvevaluering

Selvevaluering 2013-2016

Hvert år op til 2012 udarbejdede skolens tilsynsførende en rapport, der gjorde status på, om Sankt Ansgars Skole opfyldte de krav, der stilles til en privatskole.

Tilsynserklæring 2011-2012

Tilsynserklæring 2010-2011

Tilsynserklæring 2009-2010

Arbejdstilsynserklæring